Patientinformation

​Oversigt over forløbet ved fremmødet:

Når du kommer, skal du henvende dig til sekretæren ved skiltet "Modtagelse"

Vi vil bede dig tage følgende ting med, hvis du har noget liggende hjemme: din aktuelle medicin, røntgenbilleder eller scanninger incl. beskrivelser, blodprøvesvar eller andre undersøgelsesresultater, kopier af lægelige notater fra tidligere undersøgelser.

Spørgeskemaer:

Du vil blive bedt om at svare på nogle spørgsmål på en skærm, hvor du vælger det rigtige svar.

Lægebesøg:

Du bliver undersøgt af lægen, som gennemgår behandlingen med dig. I tager sammen stilling til planen. Det kan være nødvendigt med yderligere undersøgelser, f.eks. ultralydsskanning.

Behandling:

Hvis du skal behandles, prøver vi at gå i gang så hurtigt som muligt, men der er forskellig ventetid afhængig af behandlingens art.

Indsprøjtninger (ofte kaldet "blokader")

Lokalbehandling gives vejledt af ultralyd. Selve stikket ved denne behandling kan mærkes, men generne bliver umiddelbart dæmpet af lokalbedøvelse. Der kan det første døgn efter lokalbehandling komme en opblussen af generne.

Hvis du har fået lokalbehandling, skal du undgå overbelastning det pågældende sted i dagene efter. Du får besked om aflastningens varighed i forbindelse med behandlingen.

Binyrebarkhormon. Ved lokalbehandling bruges binyrebarkhormon, hvis der er betændelsesagtige forandringer, inflammation. En eller nogle få behandlinger giver sjældent betydende bivirkninger, men hormonet kan umiddelbart give varme i kinderne, forstyrrelser i menstruationer mm.

Artroseskole

På vores artroseskole undervises hold på 8 personer med fokus på diætvejledning. Hvis du skal deltage, bliver du indkaldt, når der er samlet 8 til holdet, og du får datoer og tider opgivet

Projekter

Anden behandling, f.eks. fysioterapi eller træning, sker kun i forbindelse med bestemte projekter. Lægen vil informere dig om mulighederne, og du kan læse om dem på hjemmesiden www.parkerinst.dk

www.sundhed.dk

Efterkontrol

I de fleste tilfælde beder vi om en senere tilbagemelding om, hvordan det er gået. Vi håber, du vil deltage og give svar på f.eks. tilsendt spørgeskema, telefoninterview el.lign.

Projekter og forskning

Anden behandling, f.eks. fysioterapi eller træning, sker kun i forbindelse med bestemte projekter. Lægen vil informere dig om mulighederne, og du kan læse om dem på hjemmesiden www.parkerinst.dk

 

Redaktør