Patientansvarlig læge - hjerteafdeling Y

Information om en patientansvarlig læge på hjertemedicinsk afdeling.

Du har fået tilbudt en patientansvarlig læge, der skal sikre overblik og sammenhæng i dit samlede sygdomsforløb.
Din patientansvarlige læge hedder: 

____________________________________

Din patientansvarlige læge er ansvarlig for at koordinere dit forløb på tværs af afdelinger, specialer og hospitaler. Det er derfor også ham eller hende, der kan hjælpe dig, hvis der er noget i forløbet, du bliver i tvivl om. Det er din patientansvarlige læges ansvar at sikre, at du er inddraget i beslutningerne om dit forløb.

PATIENTANSVARLIG LÆGE PÅ HJERTEAFDELING Y

Du har fået tilbudt en patientansvarlig læge, fordi du:

  • er i et længere undersøgelses- og/eller behandlingsforløb
  • er patient på flere afdelinger
  • er kronisk syg.

Din patientansvarlige læge er en del af et team, der arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for dit samlede sygdomsforløb. Teamet består af en læge, sygeplejersker og sekretærer. I forbindelse med første sygeplejekonsultation vil du møde en af de sygeplejersker, som er tilknyttet din patientansvarlige læge.

KONTAKT TIL DIN PATIENTANSVARLIGE LÆGE

Du kan komme i kontakt med din patientansvarlige læge ved at sende en besked via Min Sundshedsplatform eller ringe til afdelingen.

Min Sundhedsplatform
Hvis du vil skrive til din patientansvarlige læge via Min Sundhedsplatform, skal du logge på og sende en besked til afdelingen. Skriv i emnefeltet, at det er en besked til din patientansvarlige læge.

Kontakt til ambulatoriet
Telefon: 38 16 30 03 alle hverdage fra kl. 08:00- 15:00.

Hvornår vil du møde din patientansvarlige læge

Så vidt det er muligt, vil din patientansvarlige læge tage sig af dine undersøgelser og behandlinger her på afdelingen. Men du vil også kunne blive undersøgt og behandlet af andre. Hvis du bliver behandlet af andre læger, vil de koordinere med din patientansvarlige læge, så denne er orienteret eller kan være med til at træffe de nødvendige beslutninger. Du vil som minimum møde din patientansvarlige læge ved første besøg i ambulatoriet, og når dit ambulante forløb skal afsluttes.

Når du er patient på andre afdelinger

Hvis du bliver undersøgt og behandlet på andre afdelinger, er det lægerne dér, der har ansvaret. Hvis du har spørgsmål til den konkrete undersøgelse eller behandling, er det altid bedst at spørge den læge, der udfører undersøgelsen eller behandlingen.
Din patientansvarlige læge har overblikket og tager sig af koordineringen af hele dit forløb og kan svare på spørgsmål om det.

Læs mere om Patientansvarlig Læge på https:// www.regionh.dk/patientansvarliglaege

Redaktør