Læs mere om webmagasinet VIDEN+

​​VIDEN+ er Bispebjerg og Frederiksberg Hospitalers eget webmagasin om hospitalets aktuelle forskning og udvikling. Her kan du læse mere om baggrunden for webmagasinet ​VIDE​N+

​​

VIDEN+​ bliver produceret af Kommunikation, og udkommer ca. 8 gange om året her på hjemmesiden​ og Facebook

VIDEN+ skal skabe en tilgængelig vej for alle interesserede ind i hospitalets forskningsverden. Hver udgave af VIDEN+ indeholder videoer, som sætter levende billeder på fagligt svære emner. Man kan bl.a. komme med ind på operationsstuen og kigge lægen over skulderen under en operation. Derudover fortæller eksperter om undersøgelser af patienter, og patienter fortæller deres historie og erfaring med aktuelle behandlinger.

Fakta om VIDEN​+

• Hver udgivelse omhandler 1​ aktuelt forskningsemne.
  • En udgivelse består typisk af ca. 3 artikler, fakta og 2-4 videoer af 2-5 minutters varighed.
  • ​Videoerne lægger vi også i hospitalets YouTube-kanal​. ​​

Kommunikationsenheden​, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.
Artikler: Anne Tortzen.
Videoproduktion: Søren Høgh Hansen.
Foto: Claus Peuckert.​