​​

Hospitalsdirektør Kristian Antonsen

​​

Kristian Antonsen er hospitalsdirektør i direktionen for Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

​En væsentlig opgave de kommende år er naturligvis byggeriet af nyt Bispebjerg Hospital og hele den organisatoriske forandring, der skal ske, når vi flytter i nye rammer. 

Samtidig står vi med andre meget vigtige opgaver. Vi skal skabe et sammenhængende sundhedsvæsen i samarbejde med alle aktører. Vi skal videreudvikle det samarbejdende hospital, hvor vi kan håndtere både det højt specialiserede og særlige samtidigt med det brede og almindelige. Det, som folk fejler flest. Det skal ske i samarbejde med patienterne og til stadighed mere på deres præmisser. 

Endelig skal vi fastholde Bispebjerg og Frederiksberg Hospital som det hospital, hvor medarbejdere søger til, trives og ønsker at arbejde på. Det er væsentlige, relevante og meget vigtige opgaver – for os alle.

Kristian Antonsen er speciallæge i anæstesiologi med en ekspertuddannelse i intensiv medicin. Han har en Master i Healthcare Management fra CBS og har fungeret som vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital i ni år forud for hospitalsdirektørstillingen.

​Kontakt

​Telefon: 38 63 60 71


​​
Fælles e​-mail til direktionen

​ Foto til download

​ 

Alle foto: Anne Kring Fotografi​

Redaktør