​​​​

Test af medarbejdere for COVID-19

​Medarbejdere har mulighed for at blive podet i selvpodestationerne og i bygning 6.​

​​​Du kan vælge at pode dig selv ved vores selvpodestationer eller at få hjælp til at blive podet. Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du fortsat podes i bygning 6 vest.

Der er ikke krav om regelmæssig test for COVID-19. Vi opfordrer dog alle uanset vaccinestatus til at blive testet hyppigt. 

​Selvpodning

Hvis du vil pode dig selv, kan du gøre det på Bispebjerg: 
  • i bygning 80 
  • ved uniformskiosk 1 under bygning 3, 
  • i uniformskiosk 2 under bygning 60
  • ved uniformsafleveringen i kælderen under bygning 7 

Følg vejledningen ved selvpodestationen og husk at medbringe dit sundhedskort.  

Du kan også tage et podesæt med hjem og aflevere prøven dagen efter. Husk, at prøven kan tages i et undersøgelsesrum eller på et badeværelse med gode faciliteter til håndhygiejne. Du må ikke foretage podningen i fællesområder, på et kontor eller i en personalestue.

​Podning af medarbejdere i bygning 6

Hvis du gerne vil have hjælp til blive podet, skal du gå til bygning 6 indgang vest. Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du også podes i bygning 6. Der skal ikke bestilles tid, og du skal huske dit sundhedskort. 

For at sikre en vis adskillelse mellem personale og patienter er der lavet tidsintervaller til hhv. patienter og personale. Tiderne fremgår nedenfor. Du kan opleve at stå i kø med patienter særligt i overgangen fra et timeslot til et andet. Husk at være tålmodig og følg anvisningerne fra personalet i podeklinikken. Personalet gør deres bedst for at give en god service til alle.

07:35-09:00: Personale
09:00-11:00: Patienter
11:00-13:00: Personale
13:00-15:00: Patienter
15:00-16:00: Personale
16:00-18:00: Patienter

Frederiksberg Hospital

På Frederiksberg er der en selvpodestation i uniformskiosken. Husk at medbringe dit sundhedskort.

​Har du symptomer?

Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du kontakte din leder og aftale podning. Du skal bruge indgang vest i bygning 6. 

​Svar på test

Du modtager svar på din test på Sundhed.dk. Ved positivt testsvar beder vi dig kontakte din leder hurtigst muligt. Redaktør