Erhvervspraktik

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital tilbyder desværre ikke erhvervspraktik i foråret 2019. Ultimo maj 2019 vil der komme en opdatering her på hjemmesiden vedrørende erhvervspraktik for efteråret 2019.

-----

Bemærk, at vi desværre ikke har mulighed for at tilbyde flere erhvervspraktikpladser i 2018. 


Bispebjerg og Frederiksberg Hospital tilbyder erhvervspraktik i uge 40 og 41 i 2018, hvor det er muligt at ansøge om er erhvervspraktik plads ved at skrive en motiveret ansøgning til Uddannelsesansvarlige udviklingskonsulent Kamilla Hesthaven Mikkelsen på mail: kamilla.hesthaven.mikkelsen@regionh.dk. Desværre kan vi ikke tilbyde flere praktikpladser i uge 10 og 11.

Det vil ikke være muligt at ønske erhvervspraktik ét bestemt sted på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Der vil tillige hellere ikke være mulighed for, at sikre en bestemt faggruppe, men du er naturligvis velkommen til at anføre dit ønske i ansøgningen. Vi gør opmærksom på, at du skal være fyldt 15 år for, at kunne få en erhvervspraktikplads på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Fordelingen af erhvervspraktikpladser foregår efter henvendelsesrækkefølge.

Spørgsmål kan rettes til Kamilla Hesthaven Mikkelsen på kamilla.hesthaven.mikkelsen@regionh.dk.


Redaktør