​Foto: Lizette Skotbo Kabré

UdeskolePrisen 2023 går til Mads Bølling

​Stort tillykke til Mads Bølling, som har modtaget UdeskolePrisen 2023 for sit mangeårige arbejde med forskning inden for udeskole og udvikling af udeskole i Danmark. Prisen er en hæderspris, der årligt uddeles af foreningen UdeskoleNet til personer, skoler, forskere, organisationer eller andre, der har gjort noget særligt for udeskole og udeundervisning i Danmark. Udeskoleprisen er tidligere blevet tildelt 16 gange.

Vent...

Mads Bølling er forsker, ph.d. og leder af fokusområdet Børns sundhed, trivsel og læring ved Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse og er adjunkt ved VIA University College i Forskningscenter for Pædagogik og Dannelse. 

Tidligere modtagere af UdeskolePrisen inden for forskning i udeskole inkluderer fremtrædende navne som Centerchef ved Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse og professor, Peter Bentsen; Lektor emeritus ved Københavns Universitet - University of Copenhagen, Erik Mygind; Professor i pædagogik ved Inland Norway University of Applied Sciences, Arne Hilmar Nikolaisen; Docent og forskningsleder ved VIA University College, Karen Barfod; samt den forhåndenværende Lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Trine Elisabeth Hyllested. 

I år blev prisen uddelt ved det 33. møde i UdeskoleNet, der fandt sted på Gunderslevholm Gods og blev arrangeret i samarbejde mellem UdeskoleNet og Kongskilde Naturcenter.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor