Resultater fra Brød og Sundhed Højt saltindtag er forbundet med forhøjet blodtryk og hjertekarsygdomme. Resultaterne fra projektet Brød og Sundhed viste bl.a., at det er muligt at sænke saltindholdet i brød en del, uden at forbrugerne oplevede, at brødet smagte dårligere. På baggrund af resultaterne fra projektet har Hjerteforeningen skrevet en artikel, som kan læses her. 10. december 2021, KL 11:21 Vent... SideindholdLæs artiklen på Hjerteforeningens hjemmeside https://hjerteforeningen.dk/2021/12/9-ud-af-10-danskere-spiser-mere-salt-end-de-burde-derfor-er-mindre-salt-en-kaempe-gevinst-for-dit-helbred/Læs mere om resultaterne på Brød og Sundheds-projektets side Redaktør Birgitte Pickering For at kunne sende din besked, mangler du at give dit samtykke. Indtast en gyldig e-mail-adresse. Bemærk:Denne mail er ikke sikker. Din mail bør derfor ikke indeholde personfølsomme oplysninger.Læs, hvordan du sender sikker digitalpost:https://www.regionh.dk/digitalpost Skriv din besked: Indtast din email (skal udfyldes): Jeg giver hermed samtykke til, at Region Hovedstaden behandler oplysningerne i min henvendelse. Læs vores persondatapolitik Der er ikke registreret en emailaddresse for brugeren/gruppen Kommentarer Skriv en kommentar... Du skal være logget ind for at kommentere Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet. Klik her for at logge ind Opret profil RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor