Offentliggørelse af rapport "Viden om organisatoriske og patientrettede indsatser ved multisygdom"

​På vegne af Sundhedsstyrelsen har forskere fra Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Region Hovedstaden og Videnscenter for Multisygdom og Kronisk Sygdom, Slagelse Sygehus (NSR), Region Sjælland gennemført et litteraturstudie, der samler nationale og internationale erfaringer omhandlende sundhedsfaglige indsatser målrettet mennesker med flere samtidige kroniske sygdomme.

Vent...

Rapportens resultater peger på, at sundhedsfaglige indsatser målrettet multisygdom sandsynligvis kan have klinisk relevante effekter. Resultaterne tyder således på, at det er muligt at øge sammenhængen i patientforløbene for mennesker med multisygdom. Dette vil føre til bedre behandling og pleje, og bedre patientoplevelsen. Der er dog et stort behov for afprøvning af indsatserne i det danske sundhedsvæsen.

Link til rapport

Christians rapport.jpg