​Foto: Claus Peuckert

Ny centerchef

​Allan Linneberg er tiltrådt som centerchef i Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, hvor han ser frem til videreudvikle centerets unikke og tværfaglige tilgang til sundhedsforskning.

Vent...
- Vi er i dag et stærkt og synligt regionalt center fra grundforskning i sygdomsårsager til forskning i implementering, det vil sige både epidemiologi, klinisk forskning, sundhedsfremme og forebyggelse, sundhedstjenesteforskning med mere, og den position skal vi bygge videre på, siger Allan Linneberg.

Ifølge Allan Linneberg har centret tillige en ambition om i højere grad at stå på mål for borgernes sundhed:

- Vi vil gerne som forskningscenter tage et bredere ansvar for befolkningens sundhed. Befolkningen skal være sundere, hvis vi skal få tingene til at hænge sammen med det stigende pres fra demografien. Samtidigt ser jeg vores stærke forankring i det kliniske miljø på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital som en enorm styrke for vores forskning, og vi vil samtidigt bidrage til den kliniske og praksisnære forskning på hospitalet, siger Allan Linneberg.  

Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse så dagens lys 1. januar 2018 som en fusion af det regionale Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed og Afdeling for Klinisk Epidemiologi, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Allan Linneberg er læge og ph.d., har haft en karriere som forsker og leder igennem mange år og blev klinisk professor i epidemiologi ved Københavns Universitet i 2014. Han har indtil nu har været forskningschef og konstitueret centerchef i centret.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor