Epidemiologisk rådgivning

Formål:

Sektion for Klinisk Epidemiologi fungerer som en integreret del af den kliniske forskning på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Vi udfører klinisk epidemiologisk forskning på befolkningsbaserede populationer og nationale sundhedsregistre, men ønsker også at klæde klinikere på, så de kan udføre klinisk og epidemiologisk forskning i verdensklasse. Derfor har vi oprettet et epidemiologisk rådgivningsteam, som udbyder praktisk hjælp til klinisk og epidemiologisk forskning. Vores indsats fremmer igangsættelsen af nye projekter, højner niveauet og sandsynligheden for færdiggørelse af igangværende projekter, og øger muligheden for, at de gode kliniske ideer bliver testet, realiseret og gjort implementerbare.

Epidemiologisk rådgivning kan være hjælp til:

  • Fondsansøgninger
  • Planlægning af studier / studiedesign
  • Datahåndtering
  • Statistiske analyser
  • Manuskriptskrivning

Vi tilbyder endvidere kurser i forskningsmetode og har et åbent miljø med plads til ph.d.-studerende, der ønsker at være tilknyttet et klinisk epidemiologisk miljø i en periode af deres ph.d.-uddannelse.

Finansiering:

Til en artikel tilbydes oftest mod betaling tre måneders hjælp til studiedesign, analyser, artikelskrivning (metode- og resultatafsnit samt figurer og tabeller) og bistand ved revision, men større og mindre forskningssamarbejder er også en mulighed. Vi hjælper også med fondsansøgninger, som kan generere midler til ovenstående.

Kontakt:

Telefon: 38 16 31 01/38 16 30 19

Skriv en mail til: Epiteam

Teamet:

Aktuelt består teamet af 4 epidemiologer og 1 sektionschef. Vi har base i Sektion for Klinisk Epidemiologi i Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse — et stærkt forskningsfagligt miljø med metodemæssig ekspertise. Effektiv datahåndtering og opdaterede statistiske metoder sikres via et tæt samarbejde med Sektion for Data, Biostatistik og Farmakologi. Vores Administration tager sig af kontrakter mm.

Link til side med flyer om epidemiologisk rådgivningSe flyer for epidemiologisk rådgivning her

Redaktør