Radiograf Simon

​Simon har været radiografstuderende på Bispebjerg Hospital, og fortæller herunder lidt om oplevelsen.

Jeg har været studerende på Bispebjerg Hospitals røntgenafdeling af flere omgange, på modul 4 og igen modul 11. Begge ophold har været rigtigt gode, og jeg lærte en masse. 

Jeg synes selv, at det er en hyggelig afdeling, hvor der er en general god stemning, hvilket betyder meget, og hvor man som studerende føler sig rigtig godt taget imod og har en følelse af, at der bliver taget hånd om en, både af vejledere og dem, som man arbejder sammen med til hverdag. 

Med den ugentlige vejledning var der god mulighed for at få styr på nogle af de oplevelser og forskellige emner inden for faget, både teoretisk og praktisk, som man jævnligt kommer ud for. 

En anden ting, jeg har været glad for, er de workshops, der var i løbet af modulet, hvor man på tværs af modulerne mødes med de andre radiografstuderende, både fra Bispebjerg og Frederiksberg. Temaerne var tilpassede de forskellige moduler, hvor jeg som ”ny” studerende lærte en del af de ”ældre”, men som ”gammel” studerende også fik repeteret det, man havde lært på tidligere moduler.

Så alt i alt har jeg været rigtig glad for praktikopholdene på Bispebjerg H​ospital.


Redaktør