Medarbejder Anders

​Anders er medarbejder på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler og fortæller herunder lidt om livet som radiograf på Bispebjergs røntgenafdeling.

​Jeg har været ansat på Bispebjergs røntgenafdeling siden 1. februar 2014. Jeg trives rigtig godt i mit arbejde som radiograf på røntgenafdelingen. Afdelingen har en god social atmosfære, og det har været nemt som ny at komme ind i afdelingen. 

Det faglige niveau på afdelingen er højt, og alle er gode til at hjælpe hinanden. Da hospitalet har en akut funktion i Region Hovedstaden, er røntgenafdelingen en af de mere travle. Det er både spændende og udfordrende, da man som radiograf skal være i stand til at håndtere alle typer patienter. 

En røntgenafdeling er i disse højtteknologiske tider blevet meget afhængig af, at de it-systemer, som vi bruger, er funktionelle og pålidelige. Siden min ansættelse har det haltet på dette område, hvilket til tider kan være frus​trerende, når det forhindrer os i at udføre vores arbejde hurtigt og effektivt med en høj kvalitet.​
Redaktør