Videre til indhold. |

Tilbage til menuen

Gratis legetøj til alle børn

Fremover får alle børn på Frederiksberg Hospital en gratis pose med et opgavehæfte, oliekridt og blyant.
Gratis legetøj til børn

Hygiejnen bliver bedre, og børnene får noget nyt og sjovt at lege med, så bekymringerne måske forsvinder for en stund.

Derfor har Frederiksberg Hospital fremstillet en pose med et opgavehæfte, oliekridt og en blyant til alle børn, som er patienter på hospitalet.

I hæftet er der fx sudoku, forskellige bogstavlege og tegninger, som kan farvelægges.

Det nye hæfte med opgaver erstatter det traditionelle legetøj, som hurtigt kan blive uhygiejnisk, når det kommer i berøring med
mange børnefingre.

Posen med opgavehæftet og tegneredskaber udleveres gratis, og kan tages med hjem.

”Vi ønsker at give alle vores patienter og pårørende, ikke mindst børnene, en så god oplevelse som muligt på Frederiksberg Hospital. Vores pose med opgavehæfte, oliefarver og blyant kan måske være med til, at tiden ikke føles så lang for børnene, mens de er til undersøgelse eller behandling, og samtidig reducerer vi risikoen for smitte ved at fjerne det gamle legetøj ”, siger Anne Hertz Rose, chef for HR & Udvikling, Frederiksberg Hospital.

Sidste år var omkring 4000 børn patienter på Frederiksberg Hospital.

Webredaktør
Regionhovedstaden