Videre til indhold. |

Tilbage til menuen

Nyhedsarkiv 2007

• 27. november 2007

Pris for undersøgelse om pårørende

Hustruer til patienter opereret for prostata oplever en stor belastning i det daglige i tiden efter udskrivelsen, viser ny undersøgelse fra Frederiksberg Hospital.

• 16. november 2007

Slankemedicin øger risiko for psykiske lidelser

Cand.scient. Robin Christensen, Parker Instituttet på Frederiksberg Hospital og professor Arne Astrup, Københavns Universitet, står bag en ny undersøgelse, der viser, at slankemidlet Acomplia øger risikoen for depressioner og angst.

• 6. november 2007

Forrest i kampen mod rygning

Ny rygestopkoordinator skal gøre Frederiksberg Hospital til et af Danmarks mest ambitiøse hospitaler, når det gælder om at hjælpe patienterne med at holde om med at ryge.

• 18. oktober 2007

Fornem pris til gigtforsker

Hendes Majestæt Dronningen overrakte onsdag Dronning Ingrids Gigtforskerpris 2007 til professor dr.med. Bente Danneskiold-Samsøe fra Parker Instituttet på Frederiksberg Hospital.